//websites

//iniq.webworks is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van eenvoudig opgezette websites zonder teveel 'storende' onderdelen waarbij een professionele uitstraling voorop staat. Hierdoor blijven de kosten van een website laag. Er worden websites gemaakt van 1 enkele pagina tot websites met ontelbare pagina's die bovendien uitgerust kunnen worden met een eigen contentmanagementsysteem.

//iniq.webworks ontwikkelt ook websites in opdracht van reclameburo's. In dat geval wordt een aangeleverd ontwerp van een reclameburo omgebouwd tot website met alle gewenste functionaliteiten.

Werkwijze:
In een vrijblijvend gesprek worden de wensen en doelen van de website besproken. iniq zal hierin ook tegelijkertijd adviserend optreden. Met deze wensen in het achterhoofd zal iniq het ontwerp (de layout) van de website maken. Deze opzet wordt vervolgens per mail naar de klant gestuurd. Daarna kan de klant nog allerlei opmerkingen of veranderingen kenbaar maken. Samen komt men tot een definitief ontwerp. Na goedkeuring wordt het ontwerp verder ontwikkelt tot website en zal de aangeleverde(!) tekst erin worden verwerkt. De bedoeling is dus dat een bedrijf zelf de tekstuele inhoud verzorgt. Iniq kan ook op dit gebied adviserend optreden.